Bouw een merk als Nike, Apple en Coca-Cola.

Start met BrandMeester® en transformeer jouw bedrijf in een sterk merk. Bespaar duizenden euro's en:

Trek jouw ideale klanten aan.

Haal meer rendement uit je marketing.

Maak een grotere impact in de wereld.

Geen betaalgegevens nodig! Start vandaag.

Heb je het gevoel dat er meer inzit?

Je werkt hard. Je doet al de juiste dingen. Maar je creëert niet de impact waar je op hoopt. Succesvol ondernemen is geen vanzelfsprekendheid (hoe ambitieus je ook bent). Laten we eens kijken naar een aantal uitdagingen waar je mogelijk mee te maken hebt.

Te weinig klanten

Je communicatie is niet overtuigend genoeg, waardoor je ideale klanten voor een ander kiezen.

Hevige concurrentie

Ondanks je beste pogingen, lukt het je niet om jezelf te onderscheiden van je concurrenten.

Langzame groei

Je stopt veel energie in je bedrijf, maar om de een of andere reden vallen de resultaten tegen.


Herken je je in een van deze uitdagingen? Dat is oké; je bent niet de enige.
Er is een weg vooruit door deze obstakels heen.

Met BrandMeester® ontwikkel je jouw merk.

Merken zoals Nike, Apple en Coca-Cola trekken jaarlijks miljoenen klanten aan die trouw hun producten kopen, ongeacht de prijs. Ze bereiken dit door consequent in hun merk te investeren.

BrandMeester® is ontwikkeld voor ondernemers met grote ambities en een klein budget. Zo kun jij jouw bedrijf transformeren naar een sterk merk dat klanten aantrekt en opvalt in de markt.

Deze ondernemers gingen je voor

20% meer omzet in 1 jaar!

Wij zaten in de Beta van BrandMeester en zagen na lancering een omzetstijging van 20% in een jaar. BrandMeester heeft mijn verwachtingen overtroffen!

René Aarden

Eigenaar Aarden Glazenwasserij

Een merk om trots op te zijn!

Wij kwamen met ons marketing team wekelijks bij elkaar om met BrandMeester de richting van ons merk te bepalen. Dit leidde tot een heldere koers, een sterkere onderlinge band en een hernieuwd geloof in onze visie. Het was soms uitdagend, maar altijd eenvoudig uitgelegd. We kijken terug op een prachtige ervaring met een resultaat waar we allen trots op zijn!

Dietrik Emmens

Eigenaar Brouwerij Egmond

Ik deed zoveel dingen verkeerd…

Dit pakket heeft mij veel focus gegeven en mijn doelen voor de toekomst verlegd. Het gaf me zoveel duidelijkheid over de manier waarop ik met mijn doelgroep kan communiceren – en wat ik jarenlang verkeerd heb gedaan... Ik vond Stefan ook erg professioneel. Echt een schot in de roos!

Inés Perpiñá

Eigenaresse Spaans Leren Online

Wij vallen nu écht op.

Wij hadden moeite om ons merk te positioneren in een nieuwe markt. Met BrandMeester hebben we een unieke identiteit gecreëerd die echt opvalt. Ik raad BrandMeester aan elke ondernemer aan die zijn merk serieus neemt en echt wil groeien.

Pim van Ravensteijn

Co-Founder Adalace

In 1 woord: Geweldig!

Dit is de tweede keer in ruim 30 jaar tijd dat ik zo enthousiast geworden ben over iets dat gerelateerd is aan mijn vakgebied. Er ging een wereld voor me open. In 1 woord: Geweldig!

Bart van de Rijt

Eigenaar House of Bedding

De beste investering.

Jaren geleden hebben we duizenden euro's geïnvesteerd in de branding van ons merk. En het eindresultaat was minder goed dan wat we nu hebben dankzij BrandMeester. De beste investering van de laatste jaren.

Edwin van der Leije

Eigenaar EVM Vastgoedmanagement

Wij halen nu nog meer uit onszelf.

BrandMeester hielp ons niet alleen ons droommerk te realiseren, maar hielp ons ook het beste in ons naar boven te halen en dat uit te dragen naar onze klanten. Elke ondernemer die klaar is voor de volgende stap kan in mijn ogen niet om BrandMeester heen.

Evelien Vos

Marketing manager Social Enterprise NL

Eenvoudig, overzichtelijk, uitdagend.

Vanaf dag één voelde BrandMeester vertrouwd, wat resulteerde in een heel fijn proces met duidelijke resultaten. Elke stap is eenvoudig, uitdagend en overzichtelijk, waardoor ik nu het perfecte merk heb voor m’n onderneming. Elke ondernemer die klaar is voor de volgende stap kan in mijn ogen niet om BrandMeester heen. 

Barend Gerretsen

Bedrijfspsycholoog

Uitstekende begeleiding.

Met behulp van BrandMeester hebben we deskundig onze een merkidentiteit ontwikkeld. Het was heel plezierig om met BrandMeester (en Stefan) te werken; duidelijke gesprekken en een uitstekende begeleiding.

Jan Rietsema

Mede eigenaar Beleef Dementie

HOE WERKT HET?

Dé tool voor ambitieuze ondernemers

Duik in de wereld van merken als Nike, Lego en Harley Davidson en ontdek waarom ze zó populair zijn. Pas dezelfde principes toe op jouw merk en ervaar hoe jouw aanbod, marketing en aantrekkingskracht nooit meer dezelfde zullen zijn.


Populaire merken ontstaan niet zomaar. Ze worden gebouwd.
Zelfs de meest succesvolle merken zijn ooit klein begonnen. En alhoewel de markt constant verandert, blijft de basis waar vanuit deze merken groot zijn geworden hetzelfde.

Bouw jouw merk t.w.v. €10.000

BrandMeester® bestaat uit 20 bouwstenen.

Blokje voor blokje bouw je jouw merk. D.m.v. interactieve video's vol voorbeelden, werken we toe naar een succesvolle lancering.

Merkboek

Elk sterk merk kan niet zonder Merkboek. In dit document staat jouw merk beschreven. Het geldt als dé basis voor jouw succes.

BrandMeester® AI

Om je nóg beter te helpen, kun je gebruik maken van een intensief getrainde AI – gespecialiseerd in BrandMeester® – en dus in jouw merk.

Twee 1-op-1 gesprekken

Uiteraard sta je er niet alleen voor! Twee keer heb je de mogelijkheid om een 1-op-1 gesprek te plannen met mij. Hierin nemen we je merk tot in detail door.

Jouw partner

Hallo! Ik ben Stefan Kuijer, eigenaar van Re-publiek en ontwikkelaar van BrandMeester®.

Ik heb veel ondernemers geholpen met hun merk, maar moest ook vaak 'nee' verkopen vanwege de hoge kosten. Daarom heb ik BrandMeester® ontwikkeld. Wat begon als een concept voor een klein groepje bedrijven, groeide in bijna anderhalf jaar uit tot een compleet pakket.

In die tijd heb ik zulke mooie resultaten gezien – waar je normaal vele duizenden euro's voor betaalt bij een traditioneel bureau. Daarom ben ik ervan overtuigd dat we dit ook kunnen behalen voor jouw merk.

Je doet het niet alleen, dus laten we beginnen!

De kracht van een sterk merk

Waarom betaal je €150 voor een Nike schoen, terwijl precies dezelfde schoen zonder logo slechts €50 kost? En waarom willen mensen dan alsnog massaal die Nike schoen hebben? Je ontdekt niet alleen hoe merken als Nike hun concurrenten buitenspel zet en miljoenen klanten aantrekt, maar hoe jouw merk dit óók kan.

Is BrandMeester voor jou?

Je beschikt over een groot budget en werkt liever samen met een merkenbureau.

Je bent een ondernemer met grote ambities en een klein budget.

Je vind het niet erg om de komende 10 jaar de succesprincipes van een sterk merk zelf te ontdekken.

Je gelooft in je product of dienst, maar hebt geen idee hoe je jouw doelgroep ervan overtuigt.

Je kijkt alleen naar winst en hebt geen behoefte om een grotere impact te maken.

Je zit in een markt met veel concurrenten en het lukt je niet om jezelf te onderscheiden.

Je bent een starter en wilt vanaf dag 1 de connectie met je ideale klanten maken.

De volgende generatie Hollandse Meesters

BrandMeester® heeft een duidelijke missie:
Om ambitieuze ondernemers te transformeren in pioniers van maatschappelijke vooruitgang.

Het draait dus om veel meer dan winst.
Maar om het creëren van nieuwe Hollandse Meesters die de maatschappij vooruithelpen – op welke schaal dan ook.

Waarom zou je voor €10.000 een merk laten bouwen als je het ook zelf kan?

De juiste keuzes maken met een klein budget is cruciaal. Probeer daarom BrandMeester® eerst gratis. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken over de toekomst van jouw bedrijf (of merk).

Indigo

€997

Of 10 termijnen van €99,70

Bouw jouw merk t.w.v. €10.000

Officieel Merkboek

BrandMeester® AI

24/7 Support

Vermiljoen

MEEST GEKOZEN

€1.297

Of 10 termijnen van €129,70

Bouw jouw merk t.w.v. €10.000

Twee 1-op-1 gesprekken met Stefan

Officieel Merkboek

BrandMeester® AI

24/7 Support

Ultramarijn

€6.000

Of 10 termijnen van €600,00

Bouw jouw merk t.w.v. €10.000

Live gefaciliteerd op jouw locatie

Officieel Merkboek

1 jaar gratis Goudmerk®

24/7 Support

Ondernemers geven BrandMeester® een 4.9/5.

FAQ

Veelgestelde vragen

Zijn er eisen waaraan ik moet voldoen voordat ik kan beginnen?

Nee. Elke ondernemer/organisatie kan zonder voorkennis direct beginnen met BrandMeester®. De enige vereiste is dat je beschikt over een product of dienst dat je aanbiedt in de markt (of als starter; wilt aanbieden).

Hoe lang duurt het om mijn merk te bouwen met BrandMeester®?

Één van de voordelen van BrandMeester® is dat je zelf het tempo bepaalt. Het is al mogelijk om jouw merk in slechts 1 of 2 dagen te lanceren. Sommigen hebben dit ook gedaan. Anderen pakten elke week een vast moment.

Hoe krijg ik toegang tot mijn Merkboek en tot BrandMeester® AI?

Wanneer je de volledige versie aanschaft, ontvang je een mail met daarin de mogelijkheid om in te loggen én de link om jouw documenten te downloaden. Alle documenten zijn interactief. Dat betekent dat je ze niet alleen kunt lezen, maar ook kunt invullen en opslaan.

Kan ik als merkbouwer/organisatie dit pakket ook gebruiken bij onze klanten?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. BrandMeester® is specifiek bedoeld voor ondernemers met grote ambities en een klein budget. Het is uiteraard wel mogelijk om meer kennis te halen uit het branding proces, zodat je jouw diensten kunt verbeteren. Maar het is niet toegestaan om het framework/ deze benadering te gebruiken voor je eigen klanten.

Hoe weet ik dat mijn uitwerkingen goed genoeg zijn?

BrandMeester® is ontwikkeld om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn en tegelijk de maximale kwaliteit te leveren. In elke video leg ik duidelijk uit wat er in elk onderdeel wordt verwacht, waarom het werkt en hoe wij dit voor ons merk ontwikkelen. Daarnaast bevat elk onderdeel een checklist, zodat je eenvoudig kunt kijken of je aan de vereiste kwaliteit voldoet. Als laatste kun je ook BrandMeester® AI vragen of 'hij' jouw uitwerking wil beoordelen aan de hand van de checklist. En als laatste is er uiteraard de twee 1-op-1 gesprekken met mij waarin we jouw merk uitvoerig bespreken en, waar nodig, nog verder optimaliseren.

Wat als ik BrandMeester® heb aangeschaft, maar ik heb spijt van mijn aankoop?

Dat is spijtig om te horen! Maar uiteraard kan dit altijd gebeuren. Aangezien het gaat om een digitaal product, waarbij je de inhoud niet kan retourneren, is het na het downloaden van de bijgeleverde documenten (Merkboek en Merkgezel) niet meer mogelijk om je investering terug te ontvangen. Heb je dat nog niet gedaan en heb je geen verdere video's bekeken dan alleen de eerste drie van de Introductie? Dan is het uiteraard mogelijk om je investering terug te ontvangen! Ga dan naar www.mijnrepubliek.nl/support.

Kunnen we BrandMeester® ook als team uitvoeren?

Jazeker! Er zijn meer bedrijven die als team hun merk hebben ontwikkeld. Uiteraard moet dit team wel binnen de organisatie werkzaam zijn. Één BrandMeester® licentie is voldoende per organisatie – al blijft de koper wel de enige licentiehouder.

Wat als ik BrandMeester® Indigo heb aangeschaft, maar ik wil toch de twee 1-op-1 gesprekken voeren?

Dat is uiteraard mogelijk! Om verschillende redenen kan het prettiger zijn om samen met mij naar jouw ontwikkelingen te kijken. Om te upgraden naar BrandMeester® Vermiljoen, ga je naar www.mijnrepubliek.nl/gesprek.